producten service Introductie contact

 

Als cateraar mogen wij getuige zijn bijzondere dagen in het leven van onze klanten. De heilig doop van een kindje, de belijdenis van zoon of dochter, bruiloften, bijzondere verjaardagen en vele feestelijke gelegenheden. Maar wat wij ook als een grote eer ervaren is het feit dat wij mensen ook van dienst mogen zijn bij momenten van verdriet en afscheid.

Wij verzorgen landelijk uitvaartcateringen op gepaste (Molukse) wijze. Tegen speciale lage tarieven nemen wij de zorg van de warme maaltijd na de uitvaart compleet uit handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij adequaat reageren op uw persoonlijke wensen. Zelfs binnen enkele werkdagen.

U kunt met één telefoongesprek alles tot in de details geregeld hebben. Wij staan klaar met raad en daad.

Als eerste zullen wij met u tot een menukeuze komen dat aan uw wensen voldoet. Daarna bespreken wij alle overige punten betreffende het schema van die dag en de eventuele andere diensten die u van ons af wilt nemen.

Als dit allemaal geregeld is kunt u er vanuit gaan dat wij ons uiterste best zullen doen om alles naar uw wensen te voltooien.

Na levering van onze diensten ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur. Om er zeker van te zijn dat u in alle drukte de factuur niet verliest sturen wij u er altijd 1 digitaal. Zo beschikt u altijd over de gegevens die u nodig heeft bij de financiele afhandeling dat helaas ook hoort bij het afscheid van een geliefde.

Wenst u gebruik te maken van onze diensten? Of wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Voordelen

Wat zijn voor u de voordelen van een uitvaartcatering in geval van overlijden van één van uw naasten?

• U hoeft niemand uit uw directe omgeving meer onverwacht te belasten

• U kunt ons 24 uur per dag bereiken via voicemail of mail. Wij hebben (met uitzondering van de nacht) een snelle respons.

• Wij kunnen u snel en duidelijk informeren over de mogelijkheden en de kosten en daarbij staat uw wens voorop.

• Wij nemen u bij accoord direct alles uit handen. U hoeft verder niets meer te regelen en u kunt zich volledig concentreren op andere zaken en het afscheid van uw dierbare.

• Wij zijn in zeer korte tijd aanwezig op iedere beschikbare locatie in Nederland.

• Wij werken snel en discreet op de achtergrond en zorgen dat iedereen een warme maaltijd wordt aangeboden na de uitvaart.

• Als officiële cateraar krijgt u van ons een gespecificeerde factuur die u nodig heeft voor uw verzekeringsmaatschappij.
(indien meeverzekerd)