Samen eten en genieten...

Gezellig tafelen met kerst maar geen zin om lang in de keuken te staan? Kies voor een Maë Pamana kerstbuffet. Al jarenlang staat deze service garant voor zeer tevreden klanten. De gerechten kunt u zelf kiezen en makkelijk en snel serveren wanneer ù dat wilt.

Het lijkt nog ver weg maar de de kerstdagen staan voor u ‘t weet weer voor de deur. Tijd om eens te bedenken wat u deze kerst op tafel gaat zetten. Is een complete catering voor u niet nodig maar wilt u het uzelf wel gemakkelijker maken? Maak dan gebruik van onze service!

U kunt uw complete kerstbuffet bij ons samenstellen! Middels een bestelformulier kiest u zelf alle gerechten voor uw rijsttafel en ook bepaalt u zelf de hoeveel-heden. Natuurlijk helpen wij u graag op weg als u vragen of advies nodig heeft.

Zelf koken?

Als u veel gerechten de komende feestdagen zelf klaarmaakt, maar geen tijd heeft voor de bewerkelijke gerechten zoals bijv. sambal goreng kentang of atjar.
Dan kunt u ook diverse gerechten per kilo bestellen.

Vraag snel het bestelformulier bij ons aan en u kunt op uw gemak de lijst doornemen. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u het ingevulde formulier weer bij ons inleveren. Uw bestelling staat op 24 december a.s. versgemaakt klaar in onze winkel en kan natuurlijk ook 2e kerstdag geserveerd worden.

Heeft u interesse in levering voor de feestdagen? Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen.


MAIL OF BEL ONS VOOR HET BESTELFORMULIER!


info@maluku.nl - 055 57 67 736

Ook leuk: Een gezellige kookworkshop met vrienden of collega’s. Klik hier voor meer informatie
© 2005 - 2012 - Maë Pamana